12. toukokuuta 2012

Hyvän mielen haaste

Tähän alkuun hätistän teidät kaikki lukijat vilkaisemaan tuonne sivun oikeaan reunaan ja käyttämään ääntänne! Ilman lukijoita blogi on täysin turha ja teidät huomioiden haluaisin jatkossa kirjoittaa teitä kiinnostavia postauksia. :) Jos tuntuu että tuosta kyselystä joku vaihtoehto puuttuu, niitäkin voi ehdotella kommenttilootaan ihan vapaasti!

Siskoni Katjahan tämänkin haasten blogilleni lykkäsi ja sääntöjen mukaan kerron siis 10 ilonaihetta elämässäni ja haastan seuraavat neljä blogia tekemään saman:

Anni & hepat
Päivi & Miina
Susanna & Nuutti
Heli

Asunto
Aloitetaan näinkin maallisista asioista. On IHANAA että voi asua edullisesti todella mukavassa kämpässä ja mukavalla, rauhallisella alueella. Oli ihan mieletön tuuri, että päästiin muutamaan tähän enkä halua pois kyllä vuosiin!

Ratsastus
Ylä- ja alamäissä, ratsastus on ollut osa mun elämää aina alusta lähtien ja toivottavasti tulee olemaankin vielä pitkään. Mikään ei vie huolia yhtä tehokkaasti pois kuin hiljainen metsä ja hevosen tasaiset askeleet alla.

t. Izbiliya ox viime kesänä Hovin Ratsutilalla (c) minä

Valokuvaus
Laitetaan heti perään toinen rakas harrastus. En hirmu proo kuvaaja koe tai väitä olevani, mutta kuvien ottaminen on iloisia hetkiä ja niistä jää tulevaisuutta varten muistoja, jotka eivät haalistu (digimuodossa ainakaan!).

Niilo
Kun tuntee eläimen sen elämän alusta asti ja pääsee seuraamaan sen kehityskaarta, se on jotain ainutlaatuista. Oon ikionnellinen, että toi ihana kissa, joka tulee joka päivä mua maukuen vastaan kun tulen kotiin ja iltaisin kehrää sylissä tv'n äärellä, asuu nyt mun luona taas.Tv-sarjat
Mistä päästäänkin taas pinnallisempiin asioihin: ihan oikeasti piristää mun päivää seurata täysin tekaistujen hahmojen välistä suhdesoppaa ja mitä ikinä niiden pään menoksi on keksitty. TV'stä tulevien sarjojen lisäksi löysin uudelleen Prison Breakin pariin (sain halvalla 1. ja 2. tuottarit!) ja suurinpiirtein nukkumaan mennessä jo odotan, että aamulla pääsen kattomaan seuraavan jakson. :D Koukuttavako? Eeeei...

Perhe
Mulla on todella hyvät välit kaikkiin mun perheenjäseniin ja siitä pitää oikeasti olla kiitollinen, koska se ei ole mikään itsestäänselvyys. Erityisesti äiti ja Katja on usein mukana ja mahtavaa seuraa, mitä ikinä sit tehdäänkään: shoppaillaan, viedään Ruffe näyttelyihin, käydään lenkillä...


Katjan kanssa uittamassa koiria viime juhannuksena

Miina
Tämä valinta tuskin yllättää kovin montaa blogini lukijaa, mutta tähän haluaisin korostaa, että näin upean hevosen kanssa työskentelyn mahdollistaa vain yksi ihminen, ja oikeastaan se on Päivi, josta pitäisi olla iloinen. :) Hevosihmiset on todella kirjava kansa, joten on kyllä tuuri että on löytynyt näin samanhenkistä seuraa!Leipominen
Jos palataan harrasteasioihin vielä - tai mun kohdalla voi työasioiksikin kutsua ehkä vielä joskus - leipominen on aina ollut musta kivaa ja koulutuksen myötä on oppinut yhtä sun toista ja jatkuvasti löytyy halu kehittyä ja kokeilla uutta. Siinä hommassa yhdistyy kivasti valokuvauskin, niin ei jää vaan muistelun varaan, miltä luomukset tällä kertaa näyttikään.


velipuolen yo-kakut viime kesältä à la minäKesä
Siis tätä on odotettu jo niin pitkä tovi, että kohta ois loppunu usko kesken. Tarviiko tähän nyt edes perustella, mikä kaikki tässä vuodenajassa on niin paljon hienompaa, kuin niissä kolmessa muussa? No kaikki!

Kimmo
Jos ei toimivasta parisuhteesta ja yhdessä asumisesta parhaan kaverinsa kanssa voi olla iloinen, niin sit ei kyllä osaa iloita yhtään mistään. Vuosien jälkeenkin sitä välillä ihmettelee, että on näin nuorena löytänyt sellaisen ihmisen, jota ilman ei aio enää elää. :)10 kommenttia:

 1. Voi kuule, mulle tuli melkein tippa silmään... :) Kiitos siitä! Joo kyllä itsekin olen iloinen että mulla on vihdoin samanhenkistä hevosteluseuraa! Ja muutenkin ollaan aika samoilla aaltopituuksilla, niin muutenkin aika lyhyessä ajassa ollaan tultu ihan läheisiksikin! Ja toivon että tätä jatkuu vaikka mun hevoseni on urpo välillä! =)

  VastaaPoista
 2. Ooo, mun rinsessa(izbiliya) on päässy kuvaan!
  Se on niin kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä, vähän siksi tuon otoksen valitsinkin. :)

   Poista
 3. Kiva postaus ja ihania kuvia! :) Aurinkoista sunnuntaita... -Miia-

  VastaaPoista
 4. Oijoi miten onnistuneita kuvia sä täällä taas viljelet! Etenkin Kimmon ja sun yhteiskuva on mahtava, tykkään! :) Ääh vitsi tuli kauhee nälkä kun noita sun tekemiä kakkuja kattelin tuossa tarkemmin, erityisesti toi musta-valkonen on mun mieleen. Ens kerralla, kun tuun sinnepäin niin eikös olis kakkukahveen paikka? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Hihii, siitä otoksesta tykkään itekin. :) Ja samoten toi suklaakakku, koristeluja on kiva tehä - sillonku ne onnistuu! Etköhän säkin joku kerta maistamaan pääse.. Millos sulla olikaa synttärit? ;D

   Poista

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)