8. huhtikuuta 2012

Miinan valokuvausta

Tänään kokoonnuttiin tallille kolmen valokuvaajan voimin - tosin itse jätin kameran autoon ja toimin enemmän kameran edessä. Anni ja Roosa saapuivat kuvaamaan mua ja Miinaa enkä voi kylliksi kiittää, ihan mahtavia kuvia tuli! Tallille tullessa todettiin, että jaa, kenttä on seuraavat kaks tuntia varattu eikä sinne saa mennä... No, onnistuin epätietoisuuttani perustellen sopimaan, että saan mennä sitten kun nuorin hevonen on ratsastettu alta pois, kunhan pysyn poissa tieltä. Siinä meillä jäi sopivasti tunti aikaa ennen ratsastusta, niin puunattiin Miina, taiteiltiin näyttelyriimu päähän ja eikun menoksi! Seisotin ja juoksutin Miinaa läheistä mettäpolkua pitkin kameroiden räpsiessä ja tässä on tulos:Kuvat © Roosa T. 
Kuvat © Ann-Marie H. 

Sit heitettiin lännenkamat selkään ja suunnattiin kentälle. Itse ratsastuksesta ei juuri ole mitään ihmeempää kerrottavaa. Olin tosiaan ajatellut tekeväni trailia, mutta kun kentällä pidettiinkin valmennusta, en ihan kehdannut lähteä pystyttelemään mitään naruportteja sinne.. Niinpä ideat oli aika vähissä ja treeni jäi hyvin perushinkkaamiseksi. Reippaat alkuravit kevennellen, sen jälkeen hitaammaksi istunnalla pyytäen. Ennen laukkoja kylkivenytykset  - sujui muuten todella hyvin nyt se tötsän ympäri väistätys! - ja niin poispäin. Laukat sujui oikeeseen todella hyvin ja vasempaan... näh. Oikeeseen tuli hyviä, rauhallisia nostoja ja meno oli muutenkin mukavan rauhallista ja nättiä, laukkaa pystyi ihan työstämään. :) Vasempaan tuli ensin muutama väärä, sit alko nousemaan oikeita, mutta kauhee kaahotus ja tuntu että koko hevonen kaatuu sinne vasemmalle koko ajan. Miina oikein vältteli uraa, sitä sai ihan pohkeella sinne ratsastaa, olis halunnut vaan helpolla kaartaa ympyrää koko ajan. Jostain syystä tänään oli vasen laukka helpompi just ympyrällä eikä suorilla urilla.
Kuvat © Roosa T. 

Loppukäynnit käppäiltiin peltoa ympäri ja käytiin kuvaajien kanssa vielä lähipitseriassa kahvilla. Kiitos tytöt kivasta päivästä ja hienoista kuvista! :)


Kuva © Ann-Marie H. 

3 kommenttia:

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)