19. elokuuta 2012

Tulevia postauksia & kommenttiasiaa

 MM-tason koiratanssia Nikkilässä 12.08.2012

Huomasin että oon koko kesän vaan räpsinyt menemään ja tehnyt ja kokenut ihan älyttömästi vaikka mitä - enkä mitenkään oo ehtinyt sitä kaikkea blogiin asti vuodattaa. Joten luonnostelin tähän vähän listaa kaikesta siitä, mistä on tulossa postaus tässä syksyn aikana:

• friisiläistamman ja -varsan laidunkuvia kesäkuulta
• Hovin leiriltä tuhoton kuvatulva ja pari kilometriä tekstiä
• Sipoon Hevosjalostusseuran match show, lännenratsastusesitys, koiratanssiesitys ym. kuvineen
• viimeisimmät puuhastelut Miinan kanssa
• ECAHO'n ja SAHY'n arabinäyttelyistä kuvia sekä jonkinnäköinen videokooste (jos osaan)

Toivottavasti tuosta ei unohtunut mitään.. :) Ja osa noista kuvista on jumissa mun rikkinäisessä läppärissä, eli ainakin kahdessa ekassa menee pidemmän aikaa, että saan ne kuvat kovolta käyttööni.

Ja nyt, lukijat, on teidän hetkenne vaikuttaa! Mikä näistä postauksista kiinnostaa eniten (=minkä teen ensiksi) vai onko kenties jokin teemapostaus (varustepostaus? videopostaus?) minkä haluaisit nähdä? Saan blogiin todella vähän kommentteja ja useimmiten nekin on että "hienoja kuvia!". Näistä ei juuri kuvaajana eikä bloggaajana kehity, joten toivoisin enemmän rakentavaa palautetta ja postausehdotuksia - mitä ikinä vaan keksitte! :) Välillä tuntuu vaikealta ja jopa turhalta kirjoittaa yli 70 ihmiselle, kun ei tiedä yhtään mitä ne ihmiset haluaa lukea. Niinpä joskus tulee sellanen olo, että kirjotanko sit ollenkaan, kun ei sillä kommentteja katsoen tunnu olevan mitään väliä, kirjoitanko postauksen vai jätänkö kirjoittamatta. Sitä ei kukaan huomaa (vai huomaako? (; ). Ja sen lisäksi että "tykkään sun kuvista" haluan myös niitä risuja. Mistä postauksesta et tykännyt ja miksi? Noista postauksista voisin kaavailla jonkun kyselyn tuonne sivupalkkiin, mutta sitä odotellessa - ja siitä huolimatta -, olkaa rohkeita ja kommentoikaa! :)

Minä kiitän. Tässä vielä lyhyt pätkä eilisen arabinäyttelyistä:


Esittäjä Minttu Pihl ratsastaa arabiori Pelennorin hakemaan 
luokkavoittajan palkintoa omistaja Tuija Sipilän avustuksella.

10 kommenttia:

 1. Itseä ehkä eniten tuolla listalla olleista asioista kiinnostaa tuo Hovin leiri. Olisi myös kivaa lukea Miinan varusteista, varsinkin länkkäkamoista vaikka ne teillä taolla onkin. Itse kun haaveilen omalle länkkäpenkkiä.

  ps, sulla on aina tosi kivoja ja hyviä kuvia! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Valitettavasti just ne Hovin kuvat on tällä hetkellä "ei käytettävissä", mut joo, varustepostausta vois miettiäkin nyt kun niitä tuli taas vähän lisää... :D

   Poista
 2. Koiraihmisenä nuo koiratanssi kuvat kiinnostas tosi paljon! :)) Ja hyvä että pyydät lukijoilta kommentteja :D Tulee ainakin kommattua enempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pidetään mielessä. :) Tulee itelle vaan tyhmä olo erikseen niitä pyytää, kun tossa kommenttilootan vieressä se ihan vakituiseen lukee, että kommentteja haluan, mutta eipä sitä taida muut edes nähdä kuin ne jotka omin päin kommentoi.

   Poista
 3. Minuakin luonnollisesti kiinnostaa nuo Hovin kuvat! :)

  ..Mutta tykkään kyllä lukea ihan vaan niistä sun ja Miinan peruspuuhasteluistakin!

  P.S Tää kommenttiasia on jotenkin niin hassujuttu, kun itellekään niitä kommentteja ei kamalasti satele, vaikka lukijoita on yli sata. Ite koitan aina välillä oikein petrata sen muille kommentoinnin kanssa, kun tietää kuinka kiva niitä kommentteja on saada, sitten se taas unohtuu kun kiireet painaa päälle.. Loppumaton oravanpyörä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan sama homma, että pyrin kyllä kommaamaan jos jotain tosi kivaa näen tai on mielenkiintoinen aihe tai just jos bloggaaja kysyy jotain. :) Mut välillä sekin jää omissa kiireissä..

   Mutta kiitos, pidetään nämäkin mielessä. :)

   Poista
 4. Itseä ainakin kiinnostaisi nähdä millaisia otoksia sulta tuli kesän friisivierailulta. :) Video-/kuvapostaukset perustallipäivästä on ainakin omia suosikkeja erikoispostauksista sekä tietysti mukava aina kuulla Miinan kuulumisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senkin ovela, sullaki on blogi etkä mitään sanonut. :D Mutta joo, tuskin kovin erilaisia niihin sun friisifotoihin verrattuna (paitsi että laatu voi kusta).. :) Joo noita vähän mietin et tekis videopostauksia tulevaisuudessa. Kauhee kasa ideoita pää täynnä, mut mitenkään ei ehdi kaikkia toteuttaa, ainakaan just nyt heti. :)

   Poista
 5. • Sipoon Hevosjalostusseuran match show, lännenratsastusesitys, koiratanssiesitys ym. kuvineen

  Länkkäriesitys tietysti kiinnostaa, kun en hölmöläinen muistanut mennä katsomaan!

  Minunkin blogissa saa kommentoida, vaikken niin hyvin kirjoitakaan kuin sinä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plääh, oot kyllä missannu kaikki mahtitapahtumat tältä kesältä. :D Ens vuonna sitten! Tänä vuonna saat tyytyä näihin mun reportaaseihin. :)

   Sun tekstejä on mielenkiintoista lukea, mut kuten huomaa, en ehi juuri postailemaan niin en ehi lukeakaan, niin aika moni blogi tulee mun osalta nyt laiminlyödyksi.. :( hetkellisesti vaan, onneksi. :)

   Poista

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)