2. syyskuuta 2012

Video arabinäyttelyistä

Best In Show Figurantka PL

Wuhuu! Kauan siinä kesti, mutta nyt se on lopultakin valmis. Forssassa pidetyissä tämän vuoden arabinäyttelyissä otin perus valokuvien lisäksi (joo ne tulee joskus) videopätkiä ihan kiitettävän määrän, joista läheskään kaikki ei edes päätyneet tuolle videolle (parhaat vaan, tietenkin ;). Ajatus oli jo silloin tehdä tällainen koostevideo, joten matskua tuli kuvailtua kaikesta mahdollisesta, jotta saisin videon vastaamaan sitä tunnelmaa ja meininkiä, mikä näyttelyissä oli, ja koen siinä onnistuneeni. Kertoilkaa mielipiteitänne kommenttiboksiin, mitä tuossa olis voinut tehdä toisin ja kantsiiko jatkossa tehä videoita. Nauttikaa!6 kommenttia:

 1. Tosi kiva video, tee ihmeessä jatkossakin ! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva video ! Upeita kyl noi arabit :) videoita ihmeessä lisää.

  VastaaPoista
 3. Olipa hienoja hevosia (: Osa tuttuja, olin ite joskus 2011 kattomassa samaista näyttelyä. Jotenki musta toi meno näytti pelottavan epähallitulta :D ainakin osaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tota arabien showmeininkiä - näyttää 100x pahemmalta kuin oikeasti on. :D Ja sama laitumella muille hevosille, maastossa jotain säikähtäessä jne. Hirvee häslinki mut mitään ei tapahdu.

   Ja tuo on niin hepponen rotukin, että eri asia olis pidellä jotain shireä, joka keksis lähteä tuolleen riekkumaan. Arabia voi taluttaa yhellä kädellä vaikka se laukkais vieressä, suunnilleen. :D

   Poista
 4. Hieno video ja ihana löytää blogi jossa seikkailee myös arabi ! :-)
  Ensi vuonna tarkoitus ilmoittaa varmaan tuo omakin Sahyn näyttelyyn, tosin taidan lahjoa jonkun muun siihen esittäjäksi.. :-D

  Määpäs linkkaan teän blogin tonne luettaviin, sen verta kivanoloinen blogi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hei mahtavaa et teilläkin on blogi, kiva päästä seurailemaan Zidin elämää uudessa kodissa. :)

   Poista

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)