17. kesäkuuta 2013

Pentuvideo Ninnistä

Muistutus: Video näyttää paremmalta Youtubesta katsottuna (HD'na)!


Tämä video on ollut työn alla ööö... syyskuusta asti. :---) Nyt se sitten lopultakin tuli valmiiksi, kun löysin sattumalta nämä videoklipit ja innostuin tekemään. Lattialla kuvatut otokset on ensimmäiseltä päivältä, ihan niitä ensimmäisiä hämmästelyn hetkiä uudessa oudossa paikassa. Sängyllä kuvatut on seuraavan päivän leikeistä. Näistä näkee aika hyvin, että vaikka on varauksellinen otus tuo Ninni, se on tarvittaessa yllättävän rohkea ja nopeasti sopeutuva. Muistan miten äiti ja sisko kävi sitä ihmettelemässä, että kylläpä reipastui päivässä paljon! Alkuunhan se ei tullut sängyn alta pois kun pelotti niin ja tuossa se jo viilettää sellasta vauhtia, ettei joka käänteessä pysynyt edes sängyllä. :)


Että se aika rientää, oliko se oikeasti noin pieni reppana... Tässä vielä muistin virkistystä kaipaaville linkit ensimmäiseen Ninni-postaukseen sekä uusimpaan postaukseen. Näkee vähän kuvista (ja tekstistä) miten se on kasvanut ja kehittynyt. Heinäkuussahan Ninni täyttää jo vuoden (!), silloin tulee varmasti erikoispostaus, paljon kuvia ja muuta mukavaa. Myös Niilo täyttää vuosia heinäkuussa, muhkeat 9 vuotta. :) Ehdotuksia postausideoista saa laittaa tulemaan!
3 kommenttia:

 1. Awww kuin pieni se on ollu! Tulin jotenki niin entistä paremmalle tuulelle tosta videosta, vaikka jo ennestään ollu koko päivän tosi hyvällä tuulella :D Tuo musiikkiki tommosta "vauvamusiikkia", ihan helty tuon kattomisessa :DD Ehottomasti isompaa erikoispostausta kissaneidin synttäreistä sitten! Mulla oli joku muka postausideakin sulle, mutta tietenki unohin sen tässä välissä hienosti. No, koetettaan saaha taas mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan käsittämätöntä, meinasin itekin ruveta itkemään kun tota videota aloin tekemään. :D Nyt kun näkee sitä joka päivä, miten se käyttäytyy, se muutos on niin hämmästyttävän iso vaikka totta kai se muuttuu kasvaessaan ja pitääkin muuttua. :) Enää ei näe tollaista hallitsematonta ilman huitomista takaräpylöillä. <3

   Kerro ihmeessä jos vaan muistuu mieleen!

   Poista
 2. Moi! En saa lähetettyä tänään kuvia, koska netti katkeili koko ajan. Yritän kotona uudestaan vasta lauantaina jos nyt ehtii. :)

  VastaaPoista

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)