31. lokakuuta 2012

Hevostilannepäivitys
Eilen oli viimeinen Miina-päivä. Tänään se hörökorva muuttaa uudelle tallille ja uusi vuokraaja on jo jotakuinkin tiedossa. Multa vaan puuttuu hevoinen, tavallaan.

Laiman omistajalla on just nyt pulaa liikuttajista, joten auttelen häntä parhaan mukaan 1-2 kertaa viikossa ainakin toistaiseksi. Autokin on vielä olemassa että kulkemaan pääsen, ja sit kun se menee, niin saatan äidiltä saada välillä kyydin tallille, jos Laima vielä silloin liikuttajaa tarvitsee. Joten aivan hevoseton en ole.

Miinasta on tulossa vielä postaus viimeisistä kerroista, uusimmat kuvat ja kohokohtien muistelua. Ilmestynee kun saan kuvat käsiini.

Oon etsinyt vuokraheppaa facebookissa, ht.netissä, kysellyt tutuilta... Varmaan neljälle ihmiselle oon joutunut sanomaan, että sori, mulla kestäis liian kauan kulkea sinne, no can do. Miten pk-seudulla voi edes olla sellasia paikkoja, minne kestää 2h mennä? Se on tää Itä-Helsinki, ei täältä pääse minnekään kätevästi ja kaikki hevoset tuntuu olevan Pohjois-Espoossa tai vielä pidemmällä...

Pieni toivonpilke tulevaisuudessa on kuitenkin huominen koeratsastus. Jos natsaa, kertoilen siitä sitten jälkeenpäin tarkemmin. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)