2. syyskuuta 2013

Mitä sitä kirjoittais?

Olin tehnyt itselleni To do -listan kaikesta siitä, mitä en ole tässä viikkojen aikana ehtinyt blogiin postaamaan. Lukaisin listaa äsken läpi ja totesin seuraavaa: kuvia, kuvia, kuvia. Siihen nähden että opiskelen valokuvausta, ei mikään ihme ja hyvä vaan että tulee harjoitusta. Mutta blogin kannalta vähän tylsää, kun ei tämän ole tarkoitus olla pelkästään kuvagalleria. Aion kyllä postata niitä kuviakin, mutta nyt, haluan kirjoittaa. 
Siispä kysyn teiltä lukijoilta.. 


Mistä kirjoitan? Mikä olisi kiinnostava aihe? 

Ja nyt saa heitellä ihan laidasta laitaan - mielellään kuitenkin minuun, hevosiin, kissoihin tai valokuvaukseen liittyen. Se voi olla mielipidepostaus tai laajempi erikoispostaus jostakin tietystä aihealueesta, jolloin postaus voisi sisältää myös havainnollistavia kuvia tai videota. Tai sitten se voi olla ihan jotain muuta. Sinä päätät! :)


6 kommenttia:

 1. Itsekin valokuvausta harrastavana olisi mielenkiintoista kuulla opiskelustasi enemmän (multa on jostain syystä mennyt ihan ohi, että edes valokuvausta opiskelet). Voisit myös tehdä postauksen, jossa esittelet kuvauskalustosi. Olisi myös mielenkiintoista kuulla, miten muokkaat kuviasi (esim. jonkun kuvan muokkaus vaihe vaiheelta tms.) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä miten mielenkiintoista se vielä tässä vaiheessa on. :) Menossa vasta ensimmäisen vuoden ensimmäinen kurssi (alkeet/perusteet), niin tähän asti kuvatut koulutehtävät ei oo niin ihmeellisiä, painottuvat enemmän tekniikan oppimiseen ja ymmärtämiseen. Kuvauskalustokin on aika säälittävä vielä toistaiseksi, päivitystä tuskin tulee vähään aikaan, kun koululta saa lainailla. Mutta pistetään valokuvapostaus harkintaan kuitenkin! :) Varmaan aiheesta jotain lukemisen arvoista saisi aikaiseksi.

   Poista
 2. Anonyymi3/9/13 20:46

  Mielipidepostaus jossa vertaat lännenratsastuksen ja klassisen eroja. Voit myös verrata varusteita, asenteita, ennakkoluuloja ja ihmisiä kyseisissä lajeissa. :) Olisi kiva myös kuulla mielipidepostaus Quartereista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, okei. Kiitos ideasta! Pistetään tämäkin harkintaan. :)

   Poista
 3. Anonyymi6/9/13 20:22

  Mua kiinnostais kauheasti nähä video sun tallipäivästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Täytyy värvätä toi systeri mukaan joku päivä, kun on innokas ja kätevä kameran kanssa. :)

   Poista

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)