8. helmikuuta 2013

Kuvia: Päikkä & Velmu, osa 1

Tällä kertaa mun hovikuvaajat oli niin ahkeria, että kuvia tuli kauhea kasa ja vielä tosi hyviä, jos multa kysytään! Postaan näitä siis kahdessa erässä ja tässä ensimmäisessä on vain Annin ottamia kuvia (joita vain minulla on lupa käyttää). Näitä todennäköisesti ilmestyy myös hänen kuvasivuilleen, jossa jo ennestään on mm. Miinasta ja Ninnistä kuvia. 

Lauantaina kuvattiin:
• Päikän juoksentelua tarhassa
• mun ratsastusta Päikällä
• mua ja Päikkää tarhassa & metsässä
• Päikkää metsässä
• Annin, Roosan ja mun ratsastusta Velmulla
•  mua ja Velmua metsässä
• Velmua metsässä

Yllättäen tallilla vierähti muutama tunti, että saatiin nuo kaikki toteutettua. Ratsastus oli ihan peruslänkkäriä, mitä vähän neuvoin myös tytöille, jotka halusivat ekaa kertaa koittaa lännensatulaa. Vaikka Velmu ei länkkää ole mennyt ennen, oon huomannut että sillä enkkupohjalla pääsee jo tosi pitkälle kun vaan harjoittelee. Sitä kauttahan olen itsekin länkkäröitynyt ja Päpästä on myös hyvää vauhtia tulossa lännenponi. Velmu oli oikein pätevän näköinen kantaessaan kyytiläisiä lännensatulassaan ja kuunteli hienosti painolla ja pohkeella kääntämistä. 

Roosa ja Velmu
Tarhassa kuvatessa vähän kommellettiin, mm. kaaduin naamalleni hankeen. :) Siitä Roosalla oli osuva tilannekuva, sitä jäämme odottamaan. Mulla oli taskussa mukana porkkananpaloja, millä sain hepsun seuraamaan ja liikkeelle. Jossain vaiheessa jäätiin hetkeksi seisomaan paikalleen vierekkäin, jolloin porkkanat lakkasi liikkumasta ponin suuhun. Päpä päätti tietenkin tehdä asialle jotain ja kumarsi. Siis itse seisoin paikoillani siinä vieressä ja katsoin vaan että mitä ihmettä sä poni teet! Sille on varmaan joko omistaja tai joku entinen vuokraaja opettanut tuon tempun. Ja yksi kerta ei riittänyt vaikka siitä saikin porkkanaa, Päikkä jatkoi ja jatkoi ja kumarteli monet kerrat putkeen. Kyllä vähän nauratti. :)

Tässä mun lempparit Annin kuvista: 9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, taas jälleen! :)

  VastaaPoista
 2. oh gosh oh gosh.... varpaat sojottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hys, se on hyvä kuva!

   Poista
  2. Länkkärissä saa varpaat sojottaa :P :D

   Poista
 3. Tuitui, söpö Velmu! :>

  VastaaPoista
 4. Onpa Anni hyvä ottaan kuvia! Niilo oli pentuna(kin) niin söpö, voi kunpa voisin ottaa kolmannen pikkupentusen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on, varsinkin ikäsekseen jo tosi pitkällä. :)

   Välillä kans kauhistutan isäntää ajatuksella kolmas kissa. :D Kuhan nyt kasvais tästä pentuiästä toi nuorimmainen ensin...

   Poista
 5. Päikästä on tullu todella upea nykyään :) tiesin aina sen että tytöstä tulee älyttömän kaunis kun sen ekan kerran näin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä! Satuin Päikän näkemään vajaa viikko sitten - edellisestä kerrasta jo yli vuosi. Hyvältä näytti tamma edelleen, pätevänä oli ratsun hommissa. :)

   Poista

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)