27. helmikuuta 2013

Haasteita

Sain kaksi uutta haastetta, tätä samaa 11-kysymyksen sarjaa. Tällä kertaa en haasta muita, vastaan vain kysymyksiin. Haasteista kiitos Tuulifer ja Liisa! Tilaisuuden tultua täytyy ehdottomasti mainostaa Liisan superviihdyttävää blogia Operaatio Poikaystävä. Romantiikan ystävät mars tutustumaan!


Muistutan myös kysymyspostauksesta johon edelleen kaivataan kysymyksiä! 

 En ole kyssäripostausta aiemmin tehnyt, koska arvasin että moni toivoo mutta vaan yksi jaksaa niitä kysymyksiä esittää. Yhtä tylsää niin kirjoittajalle kuin lukijoillekin. Postausta ei tule, jos kysymyksiä ei tule enempää. Eli ainakin te jotka postausta toivoitte, inspiroitukaa näistä kyssäreistä ja laittakaa omanne tänne!


Tuuliferin kysymykset

Lempieläin?
Kyllä se on hevonen. Kissa tulee hyvänä kakkosena, ja vaikka sekin mystinen eläin on, ei vedä vertoja kaikelle sille mitä hevosen kanssa voi elämänsä aikana kokea.

Unelma-ammatti?
Kondiittori, kakuntekijä siis. Että saisi väkertää mitä pikkutarkimpia, koristeellisimpia luomuksia, jotka ulkonäkönsä lisäksi maistuvat taivaallisilta. Tämän ammatin perustutkintohan mulla jo on, erikoistuakin haluaisin vielä lisäopinnoilla. Ehkä vielä joskus karma on myönteisempi ja pääsen unelmani pariin.

Velipuolen ylppäreihin tekemäni mokkakakku

Paras kouluaine?
Yläasteajoilla varmaan köksä oli kaikkein mielenkiintoisinta. Englanti oli kans niin helppoa, että siellä tunneilla istui ihan mielellään. Nykyisessä koulussa ei enää vastaavia aineita tarvitse lukea. Ekan vuoden aikana kiinnostavimpia on varmaan olleet valokuvauskurssit ja käsikirjoituskurssi.

Missä koulussa olet (peruskoulu, lukio, joku amis..)?
Amiksessa, tarkemmin Stadin Ammattiopistossa - kyllä, ihan järkyttävä nimi koululle 2000-luvulla. AV-viestintään keskittyvässä toimipisteessä opiskelen uusmediaa. 

Audi vai Bemari?
Bemari. Kimmolla on sellanen (vanhempiensa luona) ja se on minuakin turvallisesti kyydinnyt monet kerrat talleille. Vaikka iso ja ruma onkin.

Paras tv-ohjelma?
Niitä on niin monta! Tän hetken ehdoton suosikki on Nikita. Ne juonikuviot päihittää minkä tahansa sarjan/elokuvan!

Ootko facebookissa?
Tälläkin hetkellä.

Minä vuonna olet syntynyt?
1990.

Mlini, Kroatia 2011
Missä maissa olet käynyt?
En edes tiedä tai muista kaikkia, sillä ensimmäisen matkani olen tehnyt 8 kuukauden iässä. Mutta luetellaan ne mitkä itse muistan: Kreikka, Espanja, Kroatia, Ruotsi ja Viro. Kreikassa monet kerrat eri paikoissa, ikuinen rakkauteni (ennen taloushuolia. Nykymeiningistä en tiedä.). Kroatiassa ehkä elämäni paras loma, suosittelen! Ruotsissa asuinkin 2 vuotta lapsuudessani ja Virossa ramppailen muutaman kerran vuodessa kun isä asuu siellä. 

Horoskooppisi?
Rapu. Joskus olin ihan hassahtanut horoskooppeihin ja tutkiskelin niitä kokoajan netistä. Seurustelun alkuaikoina Kimmolla meinas mennä hermot muhun, kun se ei uskonut niihin ja minä uskoin. Nykyään en jaksa niitä lukea, sillä pelkkää ajanvietettähän ne on, niille jotka sellaista kaipaa. 

Oletko yhtä huono keksimään näitä kysymyksiä kuin minä?
Hmm, mitä tähän nyt voi vastata... :) Hyvää vastapainoahan nää yksinkertaiset on sille mitä seuraavaksi tulee!Liisan kysymykset

Kuvaile itseäsi 10 adjektiivilla.
Hauska, huumorintajuinen, sosiaalinen, ystävällinen, luotettava, vastuuntuntoinen, (pikku)tarkka,  äkkipikainen, tunteellinen, avoin.

Millaisessa tilanteessa olet onnellisimmillasi?
Hevosen selässä, kun yhteistyö toimii täydellisesti.

Entä millaisessa tilanteessa olet eniten kotonasi?
Varmaan myöskin hevosen selässä, kun hevonen tuttu ja turvallinen, ja myös tehdään jotain tuttua.


Minä ja Musta keväällä 2011
Kuka on elämäsi tärkein ihminen?
Niitäkin on monta. Kimmo ja äiti tuli ensimmäisenä mieleen. 

Millainen olet rakastuneena?
Hmm, siitä alkuhuumasta on jo jonkun aikaa... Varmaan se onnellisuus paistaa aika kauas. Olen huoleton, mutta silti huolissani, koska on niin paljon menetettävää. Nyt neljän vuoden jälkeen se rakkaus on muuttunut enemmän arjeksi ja pysyvyydeksi. Se näkyy itsevarmuutena ja vieläkin onnellisuutena. 

Mitkä kolme asiaa ottaisit autiolle saarelle?
Meinasin sanoo että tulitikut, puukon ja pressun, mut sit tulis kovin yksinäistä. Ehkä vaihtaisin pressun Kimmoon. :)

Ketä ihailet ja miksi?
Isoäitiäni. Kahdesti kodistaan häädetty karjalalainen nainen on nähnyt ja kokenut niin ihmeellisiä asioita, etten ikinä kyllästy niihin samoihin tarinoihin. Tarvittaessa ihminen pystyy iästä ja koosta riippumatta vaikka mihin, kun vain haluaa. Sitä sisukkuutta hänessä ihailen, ja ehtymätöntä elämäniloa, joka ei koskaan häviä kamalista sota-ajan muistoista huolimatta.

Rentoutumisvinkkejä kaivataan! Mikä on paras tapa nollata ajatukset?
Rentoutusharjoitukset! Olen päässyt niitä rentoutusfysioterapeutilla kokeilemaan ja totesin ne hyvin samantyyppisiksi kuin jooga parhaimmillaan. Jos kropan sijaan mieli on jumissa, voi fyysiset liikkeet jättää pois ja rentoutua ihan olemalla vaan. Yleensä selinmakuulla, keskittyen omaan hengitykseen, syventää sitä, omaa kroppaa kuulostellen. Antaa ajatusten tulla ja mennä, keskittyy vain tähän hetkeen. Näitä voi tehdä ihan itsenäisesti tai lainata vaikka kirjastosta CD:n, jolta voi kuunnella ohjattuja rentoutuksia. Luulis että netistäkin vois löytyä näitä. Itsellä toimii kun kroppa jumittaa tai nukkumaan mennessä jää ajatukset vellomaan eikä saa muuten unta.


Relaksoitumisen mestarit Ninni & Niilo
Millaista elämäsi on kymmenen vuoden kuluttua?
Sen kun tietäisi! Tässä on hirveästi muuttujia, mutta maalaillaan nyt sellainen ihannekuva: Oltaisiin naimisissa, varmaan lapsikin olis ja pari kissaa. Asuttais esimerkiksi rivitalossa pk-seudulla. Mun terveysongelmat olis ohitse ja tekisin kondiittorin töitä pienessä, mukavassa firmassa. Harrastaisin edelleen westerniä, toivottavasti ylläpito- tai ihan omalla hevosella jollain kivalla pienehköllä yksityistallilla. 

Jos sinun pitäisi antaa minulle yksi kauneudenhoitovinkki niin mikä se olisi?
Jaa minun vai? Olen niiiiiiin väärä ihminen vastaamaan tällaiseen! Ehkä siltä pohjalta: Luota itseesi. Olet juuri niin kaunis kuin haluat olla, meikillä tai ilman. 

Mitä blogia suosittelisit minulle?
No kun mä luen lähes pelkästään hevosblogeja... Hetken pohdittuani keksin blogin jota itsekin seuraan vain siksi että kuvat on niin upeita! Mitään kiinnostusta minulla ei ole kaneja kohtaan, mutta Never forget to smile saa minutkin välillä miettimään "Oi miten söpö! Haluan tollasen!" Eli kuka nyt ei haluaisi tuijotella söpöjä pupuja. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)