14. marraskuuta 2014

Sportti Hurtan avajaiskutsu

Ajattelin tässä ilmoittaa, että olen hengissä ja hyvinvoiva. :) Aktiivinen muilla osin elämää kuin täällä blogissa. Ja toinen juttu, minkä ajattelin ilmoittaa: Olen myös tavattavissa, huomenna.

Ihana, rohkea pikkusiskoni Gabi on perustanut ystävänsä kanssa yrityksen. Entisen Helsingin Koirauimalan tilalle on nyt noussut uusi ja upea Sportti Hurtta, joka tarjoaa koirauintien lisäksi koirahierontaa, agilitykursseja, muita koirankoulutuskursseja ja paljon muuta. Kiinnostuneet vilkaiskaa lisää Sportti Hurtan sivuilta.

Sportti Hurtan avajaiset ovat huomenna lauantaina 15.11.2014 klo 10-15. Olen paikan päällä koko avajaisten ajan, valokuvaamassa tietenkin. Avajaisiin on vapaa pääsy, ja sinne saa ja pitää ottaa oma koiraystävä mukaan! Luvassa on nakinsyöntikisa, arpajaiset, kakkukahvit sekä koirien muotokuvausta à la allekirjoittanut. Tässä postauksessa meidän testikuvausten satoa Ruffesta ja Leevistä, vähän esimerkkiä millaisia potretteja huomenna oikein tehdään.

Eli jos ei ole huomiselle päivälle vielä ohjelmaa tai aikataulussa on sopiva rako, tulkaa ihmeessä kurkkaamaan ja moikkaamaan! Odotan tätä innolla!

Avajaistapahtuma Facebookissa
Sportti Hurtta Facebookissa

2 kommenttia:

 1. Moikka, musta olisi tosi mielenkiintoista kuulla sun harrastuksesta, joten päätin haastaa sut mukaan tekemään harrastusanalyysiä! Tässä on linkki: http://privaattikamaa.blogspot.fi/2014/11/viikon-blogihaaste-harrastusanalyysi.html
  Kannattaa osallistua mukaan koska kyseessä on samalla pieni kilpailu aivan uudessa hevosblogiportaalissa. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava tuo haasteen idea, oon messissä! :) Kiitos, kun haastoit!

   Poista

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)