17. lokakuuta 2013

Ruskan värit


Blogissa myllertävät muutosten tuulet, minkä huomaa päivitetyistä alasivuista sekä uudistetusta ulkoasusta. Banneri-ideat jätän vielä hautumaan toistaiseksi, varmaan semmoinen vielä jossain välissä tänne tupsahtaa. Uudesta puheen ollen, olen tässä urakoinut ja käynyt kaikki vanhat postaukset läpi (kyllä, kaikki yli 200 kappaletta) ja tägännyt niihin olennaisimmat asiat. Nyt blogin sivupalkissa on myös valikko Tunnisteet, joista nämä kaikki "olennaiset" tägit löytyvät ja sitä kautta pääsee kukin selaamaan juuri sitä mitä tällä hetkellä haluaa katsella / lukea. :) 

Tänään postaan niitä arkistoihin kertyneitä kuvia. Nämä tosin siitä tuoreimmasta päästä, ihan viikon sisällä kaikki kuvattu. Tavallista upeampi ruska sai minutkin liikkeelle kameran kanssa useampaan otteeseen, tässä siis minun näkemykseni mm. Korkeasaaren ja parin muun paikan syksyisestä olemuksesta. (Eläinkuvat saavat myöhemmin oman postauksensa.)

Syysloman kunniaksi lainasin koululta objektiivin, Canon EF 50mm f/1.4 USM, jolla nämä kuvat on otettu. Jälleen kerran omia obiskojani valovoimaisempi, mitä optiikassa kovasti arvostan. Ihan nättiä tällä tulee!

2 kommenttia:

  1. Ohoh, oletpa ollut ahkera! Ja voi että miten kauniita kuvia, tuli kamala into itsekin lähteä kuvaamaan noita kauniita värejä. Harmi vain, että tänään on synkeän harmaata ja räntää tipottelee taivaalta, heh. Kirkkaampia päiviä odotellessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi olin, tuntuu että ihan parissa päivässä se komein ruska ehti jo kadota pois, just sen jälkeen kun olin saanut kuvattua. Ja sopivasti osui auringonpaistettakin, varsinkin tolle Korkeasaari-päivälle. Toivottavasti ehdit vielä itsekin kuvaamaan! :)

      Poista

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)