16. heinäkuuta 2012

Hovin näyttelyt - muut luokat

Koitin koota tähän lähes jokaisesta hepasta ainakin yhden kuvan. Jossain vaiheessa tais ruveta kuvatila loppumaan ja ainakin tuon pv-tammaluokan kohdalla aloin säästellä tilaa BIS-kehää varten, mutta on tässä nyt sentään jottain kateltavaa. :) Nimiä en tällä kertaa jaksanut ruveta ettimään, luokkia koitin vähän listata selkeyden vuoksi.

Kuvat ovat minun ottamiani ja ovat täällä katsomista, ei kopioimista varten. Jos esiinnyt itse näissä kuvissa tai hevosesi esiintyy, multa voi sähköpostitse kysellä käyttölupia kuviin. Samoiten jos et halua kuvaasi/hevosesi kuvaa täällä näytettävän, poistopyynnön voi myös lähettää osoitteeseen: hannapietilainen@windowslive.com


RISTEYTYKSET
vähintään 50 % arabia
Ennestään tuttu oli A.T. Gamilah, jolla on myös oma blogi!Risteytysluokka odottelemassa palkintojen jakoa. Kuvassa etualalla Junior Handler -voittaja. 


PONIT
Monen kokoisia poneja. 
KYLMÄVERISET
suomenhevosruunat ja -oriit


 MUUT TAMMAT
MUUT RUUNAT JA ORIITBIS-KEHÄ 


Paras arabitamma Ziquitita ja paras arabiori Fire BIS-kehässä. 

Lopulta kehään jäi kolme parasta: Fire, issikkaruuna ja suokkiori.

 Best In Show: Fire


Loppuun vielä erityismaininta tilannetajuisista DJ-tytöistä, jotka löysivät jokaisen luokan voittajalle sopivaa musiikkia. :) Tässä vielä fiiliksen luomiseksi ehdottomasti paras biisivalinta, joka siis soi BIS-kehän lopuksi Firen viedessä voiton kotiin. 


1 kommentti:

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)