6. kesäkuuta 2012

Toinenkin haaste


Ja teen nyt kolmannen kerran tämän 11 kysymyksen haastepostauksen. :D Tämä tuli Julizilta, kiitos kiitos. Nytkään en haasta ketään. 

1. Musiikkimakusi?
Kantri, pop, metal, rock. Aika monesta genrestä löytyy suosikkeja, yksittäisissä tapauksissa jopa räpistä, reggaesta, konemusasta... Mutta linkataanpa tähän nyt toisenlainen lempibiisi kuin äskeiseen postaukseen. En ole aiemmin ollut suurikaan Apulanta-fani, radiosta kuunnellut ja tykännyt, mut ei sen ihmeempää. Tolla uudella levyllä on pari todella kovaa biisiä, ja tää on nyt se mikä soi mulla koko ajan päässä ja pakko kuulla uudestaan ja uudestaan.


2. Lempieläin ?
Hevonen. Se on ollut aina, samoiten kissa hyvänä kakkosena. Yllättikö ketään?

3. Lempiväri ?
Joskus oli aika pitkään sininen ja nojoo, on se vieläkin kiva väri, mut ehkä vihreä on nyt ottanut enemmän valtaa mun valinnoissa.

4. Jos omistat hevosen, mikä hevosessasi on hyvää ja mikä huonoa ?
En omista, mutta vuokrahevosessani Miinassa parasta (ja pahinta) on se, että se on joka päivä arvoitus. Koskaan ei tiedä tuleeko tänään aivan täydellistä pleasure-jogia löysin ohjin vai sinkoillaanko pitkin kenttää ilman mitään kontrollia. Täytyy mainita myös Miinan loputon ihmisystävällisyys, mikä saa sen pyrkimään tekemään aina parhaansa ja on sympaattisimpia hevosia mitä oon tavannut.

minä ja Miina treenin jälkeen huhtikuussa

5. Este, koulu vai maasto ?
Noista kolmesta maasto. Mutta jos verrataan kentällä työskentelyä maastoiluun, niin tykkään molemmista ja molempiin on oma mielentilansa. Elämäänsä kyllästyneenä ei kannata lähteä työstämään laukanvaihtoja vaan ottaa spurtit metsätiellä, nollata aivot täysin. Mutta sanoisin silti että oon aina ollut hippasen enemmän kentän kiertäjä kuin maastoilija, ainakin toistaiseksi. 
Ja jos olisin enkkuratsastaja, olisin puskastelija/koulutuuppari. Esteissä on liikaa vauhtia ja vaaratilanteita mulle. :)

6. Oletko hypännyt maastoesteitä ?
Ei oo tarjoutunut tilaisuutta, enkä kyllä välttämättä olis uskaltautunutkaan.

7. Oletko uittanut hevosta ?
No en oo sitäkään päässy kokeilemaan. :( Lähen kyllä messiin jos joku on kesällä menossa!

8. Jos olet, oliko se hauskaa ?
Varmaan olis.

9. Lempi kissa-, koira- ja hevosrotusi ?
Eri kissaroduista ei oikein oo kokemusta, mutta ulkonäöltä miellyttää kovasti ne Whiskas-mainoksien hopearaidalliset kisut. :)
En oo ees miettinyt lempirotua, en tosiaan kovin koiraihminen ole. Nyt kun mietin niin keksin kaikista roduista jotain negatiivista... Mutta sanotaan nyt että se siskon shetlanninlammaskoira on osoittautunut todella järkeväksi koiraksi. 
No tää oli ainoo helppo: arabialainen täysiverinen. Viime vuosina kun oon rotuun paremmin tutustunut, oon päässyt näkemään miten ainutlaatuisia sen edustajat on ja melko varmasti jos oman hevosen joskus hankin, se tulee olemaan arabi.

 Hovin arabeja jälleen... Ziruela ja Miztral laitumella kesällä 2011

10. Kuinka kauan olet harrastanut hevosia ?
On-off -tyylillä 3-vuotiaasta asti. Jos lasketaan ne vuodet kun oon aktiivisesti käynyt tunneilla ja/tai ratsastanut itsenäisesti, niin jotakin 7-8 vuotta.

11. Luetko muiden blogeja ?
Totta kai! Tylsäähän tää bloggailu olis jos ei ois itelle mitään luettavaa. Luen kiinnostavia hevosblogeja sekä tuttujen ja kaverien kirjoittelua muistakin aiheista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)