23. toukokuuta 2013

Palloiluvideo

Kannattaa katsoa Youtubessa HD'na!

Kuten lupasin, maanantaina palloiltiin lisää. Klaara oli hyvällä tuulella ja sillä oli selvästi hauskaa. Niin oli mullakin, nauroin välillä ponin tempauksille niin kovaa että kameran mikki otti sen äänen kentän toiselta laidaltakin. :) Olin siis yksin, niin jätin kameran kuvaamaan meidän hyörintää kentällä parista kuvakulmasta, lopuksi kuvailin vähän itsekin. Kentän laidoilla kasvava ruoho houkutteli Klaaraa vähän turhan paljon, mikä näkyy videolla, mutta tuo siihen lähinnä huumoriarvoa. :)

Kekkaloin kentällä kypärä päässä, kun olin ekaa kertaa ponin kanssa vapaana kentällä enkä tiennyt miten se siellä käyttäytyy. Muutenkin oon edelleen hoitanut sitä lähes aina pää suojattuna, varmuuden vuoksi. Ja vaikka tällä kertaa kentällä meni hyvin, tallikäytävälle kiinni laittaessa se piru puski päälle aivan surutta, tyylillä "minä näin ruohoa, menenkin sinne, moikka!" Eikä siinä rautaporsaassa näyttänyt tuntuvan ollenkaan, kun läppäsin ryntäille niin että mua sattu kämmeneen...

Ja ennen kuin mun blogi linkataan ht.nettiin otsikolla "hevostenhakkaaja", korostan että minä en hevosta lyö päivittäisessä käsittelyssä tai koulutustilanteessa. Vain ja ainostaan todellista kurinpalautusta vaativassa tilanteessa, kun hevonen käyttäytyy vaarallisesti (muusta syystä kuin säikähdyksestä, siitä en tietenkään rankaise) eikä kuuntele ihmisen antamia muita apuja. Mutta ajauduin taas aiheesta. Edes tämä fyysinen vastustelu ei Jyrä-Klaaraa pysäyttänyt, vaan mun täytyi alkaa taluttaa sitä ja viedä se takaisin käytävälle. Ens kerralla otetaan raippa avuksi, mitä se yleensä ymmärtää totella niin hyvin ettei tarvitse käyttää ollenkaan. Läsnäolo riittää.

Mutta älkää miettikö näitä synkkyyksiä nyt, nauttikaa videosta ja kommentoikaa mitä tykkäsitte! :)4 kommenttia:

 1. kiva video, ja söpö Klaara kun oli niin innoissaaan ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nauratti itteäkin sen intoilu. :)

   Poista
 2. Mahtavaa Hanna, oottepa työskennelleet hienosti Klaaran kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hämmästyin itekin miten hyvältä toi meidän treeni näyttää, vaikka lähdin tonne kentälle ajatuksella "en vaadi juuri mitään, kunhan koskisi palloon pari kertaa". :D Että ihan on Klaaran omaa fiksuutta mm. pallon luokse juokseminen ja sen kuljettaminen! Niitä vaan vahvistamaan, niin kohta tekee jo käskystäkin.

   Poista

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)