10. tammikuuta 2013

Sukset ristissä

Lähde: flickr.com, tekijä: MarkKelley, lisenssi: by-nc-nd


Tähän ei tuntunut sopivan mikään söpön valkean satuponin kuva, niin turvauduin intternettiin.

Tänään tuntu etten taas saanut oikein mitään aikaan tai ainakaan mitään positiivista. Näin tyngästi voisin päivittää, että Päikällä menin westerniä. Verryttelyt laukassa, sen jälkeen jogiympyröitä, peruutusharjoituksia ja kokeiltiin vähän yhden käden ohjausta ravissa. Loppuun laukannostoja joissa kuumeni taas humman tunteet ja ne peruutukset oli jälleen ihan hirveetä kökköä. Ei se poninjäärä liikkunu mihinkään minkään sortin avuilla ja jokanen peruutus oli yhtä suuri taistelu. Ja vaikka se peruutti, se teki sen niin vastahakoisesti ettei voinut jäädä hyvä mieli kummallekaan.Tämän angstintyngän vastapainoksi voisin nostaa esille uuden lempparitv-sarjani, Ypäjän. Vaikka osa seurattavista tytöistä ärsyttää jo kolmatta jaksoa katsoessa, alan harrastajana opiston elämä kiinnostaa. Plus siellä vilahtelee yksi tuttu tallikaveri ja mikä tärkeintä, myös minun naamani vilahtaa yhdessä jaksossa! Ehkä. Tässä vanhemmassa postauksessa selviää, missä yhteydessä. :)

Ja kehuttakoon myös Yle Areenaa, josta ekat 9 jaksoa voi katsoa ennakkoon! Tässä linkkiä sinne siis.Lukijat:
Kiinnostaako Ypäjä vai onko se taas yksi turha tositv-sarja muiden joukossa?

6 kommenttia:

 1. Ypäjä sarja kiinnostaa kyllä, mutta kaipaisin enemmän "asiaa" ja vähemmän teinejä. Ennakkoon en ole jaksoja katsonut vaan seuraan ihan telkkarin tahtiin.

  VastaaPoista
 2. Ypäjä-sarja kiinnostaa kyllä mutta enemmän ois kiva nähä sitä ratsastusta eikä sitä koulun ulkopuolista elämää (kesäloma matkoja Himokselle, illalla juomista jne). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas oon samaa mieltä. Vähän liian reality-meininki. Eikö tarkoitus kuitenkin ole seurata opiston elämää eikä teinin, jonka elämästä yhteen pieneen osaan kuuluu se hevosopisto?

   Poista
 3. Pakkohan sitä Ypäjää on paremman puutteessa katsoa. Tulee niin harvoin nuita hevosiin liittyviä ohjelmia :( Vielä kun kehittelisivät ohjelman, jossa olis muutakin kuin vain enkku tyyli edustettuna.. Länkkäriä vaikkapa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Sais olla enemmän, kun niitä koiraohjelmiakin tulee vaikka minkälaisia. Ja just niin ettei vaan sitä valtavirtaa. Joku temppuponijuttukin ois niin kiinnostava!

   Poista

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)