15. tammikuuta 2013

Kuvapostaus: Miina

Tuumin tässä vapaa-ajallani että nyt voisi olla aika julkaista näitä lokakuisia kuvia viimeisistä Miina-kerroista (uusille lukijoille: edellinen vuokrahevonen). Kuvaamassa oli kaksi kaveriani. Ensimmäiset kolme on ottanut Ann-Marie H., lisää hänen kuviaan täällä. Ja loput ovat Roosa T.:n käsialaa. Noudatetaanhan taas tekijänoikeuslakia eikä kopioida näitä. :)

Innokkaan arabitamman kuvaaminen lumisessa metsässä (jossa piti seistä paikallaan ihan törkeän kauan, varmaan joitain minuutteja jopa!) oli hieman haastavaa, mutta hepsu pysyi käsissä ja jokunen kuvakin saatiin. Kuvattiin myös kentällä ihan perusratsastelua, enkkukamoissa tällä kertaa. Parissa kuvassa on länkkävermeetkin, niitä kokeiltiin ensin mutta Miina oli yhä ihan jäykkis niiden kanssa. Koulusatulalla meni puhtaammin. 

Tuon kerran jälkeen menin Miinalla enää kerran ja se oli aika väkisinvääntöä pimeällä kentällä, hevosella joka meinaa saada paniikkikohtauksen joka kerta kun en pidä sitä todella kiireisenä pienellä voltillaan ainoan lampun loisteessa. Siitä jäi aika turhautunut fiilis, mutta meidän yhteisestä taipaleesta sitäkin rakkaampi muisto. Nää kuvat ilmentää sitä myös hienosti.

Annin ottamia
 Roosan ottamia6 kommenttia:

 1. Kivannäköisiä kuvia, uskomattoman nätti hevonen! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Se on noille nukkearabeille aika luontasta... :)

   Poista
 2. Upeita, upeita, upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välitän viestiä hovikuvaajilleni. :)

   Poista
 3. Noi arabit on vaan niin kauniita! ..Ja tykkään kyllä erityisesti muista kuin valkoisista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itekin niitä kimoja nähnyt eniten.. Ehkä se rautias on se väri mikä pahiten aiheuttaa mussa "Äiti mä haluun ton!!" -reaktion. :D

   Poista

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)