6. kesäkuuta 2013

Kommenttiasiaa

Päätin nyt ottaa härkää sarvista, nimittäin kommenttien suhteen. Nykyinen kommenttitilanne on toki parempi kuin blogin alkutaipaleella, jolloin suurinpiirtein ainoa kommentaattori oli Miinan omistaja Päivi ja hänkin usemmiten silloin kun olin kirjoittanut jonkin asian hänen hevosestaan väärin. :D En muistele pahalla, korjaukset olivat toivottuja ja asiallisia - jokainen kommentti oli ja on tärkeä!

Nykyään lähes jokaiseen postaukseen tulee ainakin se yksi kommentti, viimeaikoina tosin ei sitäkään. Ja nämä kommentit, oli se sitten kuinka lyhyt tahansa, ovat minulle todella tärkeitä ja paljon odotettuja, ihania pieniä yllätyksiä. En kirjoittaisi blogia julkisesti, jos en haluaisi kuulla muiden ihmisten mielipiteitä hevosteluistani, kirjoitustyylistäni... Kun kommentteja ei tule, en tiedä kirjoitanko tylsää tekstiä vai onko lukijoillani vain kiire. Listasta päätellen teitä on paljon ja luin-nappulasta päätellen jotkut näitä ihan lukeekin. Luulisi että ainakin yhdellä tai kahdella lukijalla olisi se pieni hetki kirjoittaa minulle takaisin.

Pyytäisin siis jokaiselta lukijalta jatkossa, kun luet postaukseni tai edes selaat läpi kuvat katsoaksesi, mieti hetki mitä se sinussa herätti ja jos mielessäsi on edes pieni selkeä tai hyvin epäselväkin ajatus, kirjoita kommentti! Oli se sitten rönsyilevä kilometriromaani vähän aiheen vierestä tai kaikessa yksinkertaisuudessaan pari lyhyttä sanaa, olisin todella kiitollinen. :) Minä haluan tietää mistä Sinä pidät tai et pidä, mitä mieltä olet, ja mitä neuvoja tai vinkkejä sinulla on minulle antaa. Niin tällä kuin muillakin harrastusten aloilla, uuden oppiminen ja kehittyminen yksin, ilman muiden harrastajien palautetta on huomattavasti vaikeampaa - ja tylsääkin vielä.

Haluan myös tietää, millaisia postauksia on kiva lukea ja kommentoida? Ainakin satulattomuus-postaus sai osakseen huomiota ja herätti keskustelua. Eli kommentoikaa nyt tähän postaukseen ahkerasti, haluatteko lisää vastaavanlaisia pohdintapostauksia ja onko jokin tietty aihe, mistä haluaisit lukea, nähdä kuvia tai videota. :) KAIKKI ideat otetaan avosylin vastaan!

Yllä esiintyvä, äkkiseltään kokoon hutaistu, orpo piirroshevonen (c) minä.


14 kommenttia:

 1. Minä ainakin olen täällä, vaikka en ole kommentoinut. On olevinaan niin hektistä tällä hetkellä, että lukaisen vain kuulumisia ja useimmiten kommentit sitten jää.

  Lisäkommentteja saa varmasti silläkin tavalla, että on itse aktiivinen kommentoija, eli kun luet muiden blogeja ja keskustelet siellä, niin useimmiten omakin blogi hiukan vilkastuu kommenttien suhteen, tällaisen huommion minä olen tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnetään, teen ihan samaa sun blogin - ja monen muun - kohdalla. Tosi hyvä pointti tuo vastakommentointi, täytyy itsekin ryhdistäytyä siinä nyt! Ei sitä muuten voi ruveta tällä lailla vaatimaan muilta jos ei itse ikinä kommentoi muiden juttuja. :)

   Poista
 2. Täällä ollaan myös! Yritän olla jatkossa aktiivisempi myös kommentoimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää! :) Mäkin teidän juttuja lueskelen, mutten myöskään muista aina kommentoida.

   Poista
 3. Tunnustaudun laiskaksi kommentoijaksi, mutta yritän hieman ryhdistäytyä asian suhteen. Lähes kaikki postaukset tulee aina luettua, mutta pidän erityisesti pohdintapostauksista. Kissoista olisi mukava kuulla säännöllisesti ja nähdä kuvia. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Pistin mietintämyssyyn mahdolliset pohdiskelun aiheet ja kissoista on tulossa lähiaikoina useampikin postaus - se puoli on tässä Klaarailun alkuhuumassa jäänyt vähemmälle huomiolle, vaikka paljon oon ehtinyt niidenkin kanssa tekemään. :)

   Poista
 4. Haluisin sellatteen postauksen missä esittelisit talliasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän semmoinenkin onnistu! Pitänee kysyä tallin pitäjältä lupa, varmuuden vuoksi, vaikkei mulla kyllä negatiivista kirjoitettavaa olisi. :)

   Poista
 5. itsekkin tunnustaudun laiskaksi komemntoijaksi :c luen kuitenkin jokaisen postauksen ja painelen noita luin ja tykkäsin nappuloita !(: Kiinnostuin blogista juurikin Klaaran kanssa touhuilun ansiosta ja sitä lisää, tee vaikka joku klaaran varuste postaus ? :--) jatka samaan rataan ! yritän kovasti aktivoitua kommentoimaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mahtavaa kuulla että nää jutut jaksaa kiinnostaa. :) Varustepostaus laitetaan myös harkintaan, se oiskin varmaan suht helppo toteuttaa hyvillä kuvilla yhteistyössä Lauran kanssa, jos häntä poninsa kamojen esittely kiinnostaa. :)

   Poista
 6. Täältäkin löytyy yksi laiska kommentoija. Viime aikoina on tullut selailtua lukemani blogit vain pikaisesti puhelimella läpi ja jotenkin ei ole sitten muka ollut aikaa kommentoida... Mutta jokaisesta postauksestasi olen tykännyt ja luen kyllä kovin mielelläni niin kuulumisia-postauksia, kuin pohdinta postauksiakin :) Jatka samaan malliin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, kiitos kommentista! Hyvillä mielin jatkankin. :)

   Poista
 7. Minäkin vielä blogiasi luen, vaikka alunperin syy lukemiseen oli länkkäröinti. Kivoja postauksia kuitenkin kirjoitat ja loppujen lopuksi on mukava lukea kaikkea erilaista.

  Kommentointi helposti jää kun on nuo nappulat joita voi klikkailla. Tyyliin fb:ssäkin vaan kavereille painaa tykkää-nappia. Tulisiko herkemmin kommentoitua jos nappeja ei olisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kuulla että länkkärifaneista ainakin osa on jäänyt, vaikka länkkäri lähti. :) Sitä kaipaan kyllä itsekin, ja vaikkei kamoja ole ja enkkutuntumalla mennään, Klaaran kanssa on suunnitelmissa tehdä ainakin trailia ja miksei barrel raceakin (ravissa). Jotkut horsemanship -radatkin vois olla hyviä harjoituksia uutta oppivalle ponille.

   Mulla on ihan sama ongelma. Mutta mä taas oon viime aikoina ollut niiin laiska, että jos nappuloita ei ole, en myöskään kommentoi vaikka tykkäsin. :/ Lähinnä jotkut suuremmat saavutukset tai todella onnistuneet kuvat saa mut kommentoimaan. Täytyy itsekin ryhdistäytyä tässä asiassa.

   Poista

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)