4. syyskuuta 2013

Kootut Klaarakuvat


Kokosin jälleen arkistoihin kertyneet kuvat klaarailuista yhteen postaukseen. Vanhimmasta päästä olivat mun ottamat hyppykuvat Laurasta ja Klaarasta yhdeltä päivältä, kun Laura piti mulle tuntia tavallaan. Loppua kohden Klaara ei ollut enää hyppytuulella enkä omalta hermostuneisuudeltani saanut sitä menemään vaadittua tehtävää, niinpä Laura meni selkään näyttämään miten homma hoidetaan. :)


Seuraavalla Klaara-tunnillani tehtiin sileällä tehtävää, jossa tarkoitus oli saada poni menemään juuri sinne minne minä haluan, eteenpäinpyrkivästi ja rennosti. Toisella pitkällä sivulla oli puomit ja tötsät ohjaamassa meitä kulkemaan täysin suora linja, toisella sivulla oli puomit joiden ympäri mentiin loiva kiemuraura. Harjoitus oli edellistä helpompi, ainakin minulle, ja tunnin jälkeen oli hyvä fiilis. Kuvat otti Laura.Tarkoitus tässä on ratsastaa puomin ja laatikon välistä, suora linja oranssin puominkorottajan vierestä.

Kiemurauralla

 Viimeisin reissu, mistä on kuvia, oli lyhyt maastokäppäily tuttua reittiä pitkin. Henkisenä tukena mukana käveli kuvia räpsinyt Karo. Klaara otti vähän kuumaa pyöristä, mopoista, autoista ym. mutta muuten oli nätisti ja metsätiellä laukattiinkin lyhyt rauhallinen pätkä. :)
2 kommenttia:

 1. Anonyymi6/9/13 20:25

  Ootte klaaran kanssa päässeet jo noin pitkälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on menny kesän aikana ihan turbovauhdilla eteenpäin. :)

   Poista

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)