5. lokakuuta 2012

Showta pukkaa


Aattelin tehä tällasen lyhyen uutistyyppisen päivityksen tulevaisuuden tapahtumista. Näin syksyllä on aina noita International Horse Show'ta useammassa maassa. Aikasempina vuosina oon tainnut käydä kerran Tallinnassa ja Helsingistä en oo ihan varma. Anyhoo, tänä vuonna oliskin tiedossa molempia! TIHS on jo hyvää vauhtia käynnissä, minä suuntaan sinne huomenna aamulaivalla systerin kanssa. Isä tosiaan asuu Virossa, niin mennään sen luokse ja päästään samalla näkemään hevosviihdettä. Vilkaisin vähän ohjelmaa ja mikä eniten kiinnitti huomioni, oli "Show with horses and motorcycle". Ainakin jotain uutta ja ihmeellistä!  Hallissa kuvaaminen on aina haaste, mutta koitetaan saada jotain kuvamatskua seuraavaan postaukseen. :)Syyslomaviikolla alkaa Hartwall-areenalla kuhista. Yks mun kaveri on ollut siellä useampana vuonna vapaaehtoisduunissa ja tänä vuonna päässyt toiseksi ryhmänvetäjäksi estekunnostustiimiin. Niinpä hän kyseli multa, olisinko kiinnostunut ja totta kai olin! Sain muutaman tallikaverinkin värvättyä mukaan, toivottavasti osuu työvuorot edes osittain samoihin aikoihin. Syysloma on mulla aika kiireinen, kun pitää ehtiä käydä Porissakin (Kimmon vanhemmilla, taisin viimeks pääsiäisenä käydä....), niin pyörin näillä näkymin HIHSissä vaan kahtena päivänä. Onneks toinen on lauantai, niin pääsee näkemään niitä luokkiakin ja kokemaan mahtavaa show-tunnelmaa. :)

Tähän postaukseen voisitte vähän kommentoida, millasta postausta toivotte HIHSistä. Mietin vähän että jos kysyn muilta tiimiläisiltä luvan, voisin tehä taas videopostausta ns. backstagelta ja vähän kierrelläkin. Jos ihmisiä kamera pelottaa, sit joudutte tyytymään kuviin ja voinhan tehä taas höpöttelyvideon! Mut tosiaan kertokaa mielipiteitä ja muutenkin noista postaustoiveista. Ne jotka on mielipide- ja teemapostauksia toivoneet, kertokaa mistä aiheesta postataan, niin minähän postaan. :)

4 kommenttia:

 1. Mäkin olen lähdössä kattooTallinnan showta, ehkä törmätään :)

  - Janette

  VastaaPoista
 2. Voi harmi multa jää HIHS tänä vuonna väliin ku liput niin törkeen hintasia että en viitti niin paljoa maksaa :/ mutta hauskaa viikonloppua sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, en viitti maksaa minäkään, onneks on tuttuja. (;

   Onhan se taso eri, mut silti en käsitä miten Tallinnan showhun saa kokopäivälipun reilulla 20 eurolla ja HIHSiin ei pääse sillä edes puoleks päiväks, lähellekään!

   Poista

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)