6. kesäkuuta 2012

Haaste


Sain taas pari uutta haastetta. Tää on tää sama mikä täällä blogimaailmassa nyt aika vilkkaaseen pyörii. En saanut viime kerrallakaan haastettua sitä vaadittua 11 blogia, joten tällä kertaa jätän haastamatta ja vastaan vain kysymyksiin. :) Nämä kyssärit tulivat Niinalta, kiitos hänelle!

1. Mitä kaipaat juuri nyt?
Kivuttomuutta. Olen vuosia tapellut nokkosrokon kanssa ja vuoden seläkipuja vastaan. Tänä keväänä ne kävivät kimppuun yhteistuumin oikein urakalla enkä enää muista sellaista päivää, kun ei olisi sattunut tai kutittanut tai ollut mikään turvoksissa... Eteenpäin mennään lääkkeillä, fysioterapialla ja suomalaisella sisulla. Kyllä se kivutonkin päivä vielä koittaa. 

2. Mieleenpainuvin hevoskokemuksesi?
Kauheen vaikeeta miettiä vaan yksi... Tähän on kyllä pakko sanoo kokonaisuudessaan Hovin Ratsutila. Sen tallin ihmiset ja hevoset on opettaneet mulle ihan hirveästi, selättäneet mun hevospelon aikoinaan ja avanneet silmät lännenratsastukselle. Sitä paikkaa jään ikuisesti kaipaamaan, kun tila syksyllä toimintansa lopettaa. 

teoriatunti Hovin leirillä 2010: juoksutusharjoitus Marquesan kanssa

3. Kesäsuunnitelmasi?
Hevospuolella on pari valmennusta, Miinalla ja ilman, sekä viikon mittainen ( viimeinen :( ) leiri Hovilla. Lisäksi Miinaa ja Päiviä auttelen parissa matkakisoissa, lännenkisoissa, näyttelyissä ja Miinan muutossa. Juhannus vietetään mökillä ja jossain välissä pitäis ehtiä isän luo Viroonkin, mahdollisesti telttailemaan. Töitä teen osan kesästä, neljä viikkoa lomailen ja tuossa se loman täyte tulikin mainittua. :) 

4. Oletko ollut ratsastuskisoissa?
En ole koskaan kilpaillut itse, kattomassa ja kuvaamassa vaan ollut. Ja toki on pari sijoitusta Hovin leirikisoista, barrel racingistä. (; 

 minä ja Ziri barrel racing -leirikisassa 2010

5. Hevosissa/poneissa parasta?
Vilpittömyys. Hevonen ei valehtele eikä juonittele selkäsi takana. Parhaimmillaan se on innokas tekemään mitä ikinä siltä pyydät ja luottaa suhun täysin. 

6. Viime kesän kohokohta?
Ei tarvinnut kauan miettiä, Kroatian matka. Oltiin viikko makeessa huvilassa, jossa oma uima-allas, isolla porukalla: äiti, sen mies, minä, poikaystäväni, siskoni, sen miehen tytär, sen miehen poika ja sen pojan tyttöystävä. Mlini oli ihanan rauhallinen rantakylä mukavine ihmisineen, hienot biitsit, hyvää ruokaa ja toi porukka mahdollisti mukavaa vaihtelua. Saattoi mennä aamupäivällä rannalle ja lounaalle vanhempien kanssa, iltapäivällä tyttöjen kanssa shoppaamaan ja illalla me nuoret parit juhlimaan. (; Oltiin kaikki samaa mieltä, tää oli kaikista meidän matkoista tähän asti ylivoimaisesti paras. 

oma allas etupihalla! ja vuorenrinteeseen rakennetusta huvilasta näköala merelle.

7. Harrastuksiasi?
Ratsastus ja valokuvaus on tällä hetkellä ainoat. Syksyllä jatkan varmaan jumpassa taas ja tietty lenkkeilyä yritän aina välillä. Huom. yritän...

8. Unelmiesi paikka?
Kauhean laaja kysymys. Jos mietitään että missä haluaisin asua, rakentaisin varmaan omakotitalon tonne Sipoon mettiin. Metsän keskelle omaan rauhaan ja sopivan lähelle jotain kivaa pikkutallia. :) Jos taas mietitään vaikka lomakohdetta, niin Kroatiaan lähtisin uudestaankin. Joku muukin Välimeren maa kävisi hyvin, sellanen kaunis ja rauhallinen paikka missä levähtää ja nauttia elämästä.

Mlinin venesatama

9. Elämässäsi tällä hetkellä tärkeintä?
Varmaankin se sisu ja itseluottamus. Etten anna tän kipuilun masentaa ja jähmettää itseäni sängyn pohjalle. Että yrittäisin parhaani ja tekisin kaikkeni ja luottaisin siihen, että kyllä tää onnistuu, niin varmaan pääsisin selkäkivuista ja toivottavasti nokkosrokostakin. 

10. Lempimusiikki?
Wooh, sitä on niin paljon. Kantrissa, metallissa, rokissa ja monessa muussa genressä on niin monta biisiä mitkä mua miellyttää. Mutta tähän kannattaa varmaan linkata joku kautta aikojen suosikki. Tää biisi ei ehkä kuvasta parhaiten millasesta yleensä tykkään - tai ehkä kertookin. Yleensä kuuntelen nopeatempoisempaa, tässä biisissä tärkeintä on tunne, joka sanoista ja äänestä välittyy. Tähän biisiin suorastaan rakastuin jo yläasteikäisenä enkä ole tähän päivään asti kyllästynyt. Paras balladi mitä tiedän. 


11. Lempilausahduksesi?
Ei nyt tietenkään tule mitään hyvää mieleen... On paljonkin hienoja hevosiin liittyviä sananlaskuja, mutta mainittakoon nyt ihan toisesta aihepiiristä huudahdus, jota kuulee Kimmon ja sen kaverien suusta useinkin. Oltiin sitten katsomassa lätkää, pelaamassa lautapeliä, grillaamassa tai mitä ikinä, moneen tilanteeseen sopii: "Tee ny jotain! Kaadu edes!" 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)