3. marraskuuta 2012

Kuvia kesältä: Friisiläisiä!


Tämä kuvapostaus esittelee friisitammat Miskan ja Mimmin. Leidit elelivät kesällä Fredbackan tallilla, jossa muinoin kävin western-tunneilla. Kun kuultiin että siellä on varsa, kysyttiin omistajalta lupa mennä laitsalle kuvaamaan ja heillehän se sopi. Nappasin auton kyytiin Jamin & Joakimin, jotka on aina reippaina mukana, kun luvassa on hevosia ja valokuvausta. 

Miska on siis Mimmin emä, tuli tallille vauva masussaan ja alkoi synnytyksen jälkeen opetella länkkärin alkeita. Mimmi syntyi joskus kevättalvella ja oli ensimmäisistä näkemistäni kuvista kasvanut tuonne heinäkuuhun mennessä ihan valtavasti. Molemmat olivat vielä syksyllä myynnissä, nyt siis uusissa kodeissa kumpainenkin. Ihanan ihmisrakkaita ja sosiaalisia yksilöitä, näistä kahdesta saavat uudet omistajat varmasti ikimuistoiset harrastuskaverit. :)

Kuvat on kaikki (c) minä, enkä anna lupaa käyttää näitä missään. Ainoastaan hevosten omistajat voivat kysellä kuvia itselleen lähettämällä sähköpostia hannapietilainen@windowslive.com. Kiitos kun noudatat tekijänoikeuslakia!
9 kommenttia:

 1. Ei ziisus toi varsa on tollainen ihanan pönäkkä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. :D Syntyessä siro, aikuisena siro, välimuoto: pönäkkä.

   Poista
 2. Olipa ihanan piristäviä kuvia, helpotti vähän tätä ankeeta mielialaa. Muutenkin onnistuneita nuo kuvat, tykkäsin hirvittävästi tuosta toisiksi alimmasta.Ja pakko yhtyä tuohon ensimmäiseen kommenttiin, ihanan pönäkkä tuo varsa ollut kesällä, liene minkä näkönen nyt sitten..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oon jättänyt kuvailun nyt vähemmälle ja käytän varastosta näitä kesäsempiä kuvia. Paljon kivempia ku harmaat marraskuiset!

   Itelle tuli siitä vähän maalaus mieleen, vois toimia sellasenakin. :)

   Poista
  2. Heitänpä siis haasteen! ;) Kuvaa hevosaiheinen, positiivinen kuva, josta kuitenkin ilmenee tämä vuodenaika. Mun mielestä kiva esimerkki: http://3.bp.blogspot.com/-qcB9VycosNs/UEy_1RETfZI/AAAAAAAAArc/g_G57MY8AvM/s1600/outikoskela7.jpg

   Poista
  3. Hieno idea, otan haasteen vastaan! Sanotaan nyt että tämän kuun aikana otan jonkun marraskuisen kivan kuvan. :)

   Poista
 3. ihania kuvia! :) mä tykästyin tohon viidenteen tekstin jälkeen :)

  VastaaPoista
 4. kyllä noi friisiläiset on kauniita :)

  VastaaPoista
 5. Aww upeita kuvia :) ihanat hepat myös !

  VastaaPoista

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)