8. marraskuuta 2012

Hevosmysteeri


Väänsin tässä flunssaisten kotonakyhjöttämispäivieni ratoksi teille pohdittavaa. En halua kuvasta kommentteja, on ehkä järkyttävintä mitä oon koskaan kuvankäsittelyohjelmalla tehnyt. :D Kuva tuntui jo tollaisenaan täydeltä, joten en änkenyt copyja siihen, ne tulevat tässä: 

Vasen kuva: flickr.com, tintedglass, by
Oikea kuva: flickr.com, khaleel haidar, by-nc
Alin kuva: Jenny K. vapaasti kopioitavaa 
Siluetti: all-free-download.com

Sitten päästään itse pointtiin. En viitsi tänne hirveästi etukäteen kirjoitella, vaikka tietäisinkin millasta heppaa oon seuraavaksi menossa koittamaan. Tämä lähinnä siksi, ettei voi tietää miten paljon omistajat haluaa hevosestaan tietoa nettiin ja osittain siksi, etten halua "manata" tulevaa koeratsastusta (mikä tässä tapauksessa varmaan on jo liian myöhäinen huolenaihe: sohvanpohjalla ei ole juuri muuta tekemistä kuin fiksoitua mielessään mielenkiintoisimpaan ajatukseen ja lähteä haaveilemaan puolituntemattomasta hevosesta). 

Uusi koeratsastus on siis tiedossa jälleen, kunhan taltutan tän flunssan ja pääsen ulos talosta. Tällä kertaa saitte mietittäväksenne epämääräisen kuva-arvoituksen, sillä kyseinen humma on vähän eksoottisempi tapaus. Tämäkin entuudestaan tuttu, ajalta hieman ennen blogin perustamista. Mysteeripollesta lisää kohtaamisen jälkeen!

Ja kuvaan liittyen saa toki esittää arvauksia! PS. Te harvat jotka jo tiedätte, älkää spoilatko. :)

2 kommenttia:

 1. Äää, apua. En oo varma tiiänkö mä tuosta mysteeri-hevosesta, mutta nyt tekis mieli alkaa huutelemaan täällä että onko tää se yks :D
  Mutta hei, mahtavaa että sullon taas koeratsastus tiedossa! :)Toivotavaan että kaikki menis hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, sä tosiaan tiiät tuon hepan, sillon muinoin oli puhetta siitä. :)

   Jee, kiitos, sitä toivon minäkii!

   Poista

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)