6. elokuuta 2013

ArabinäyttelyvideoKannattaa katsoa HD'na, linkki youtubessa katsomiseen tässä.


Reilun viikon ähellyksen jälkeen, tässä se on! Tulipa opeteltua uuden ohjelman käyttö samalla, missä _ehkä_ osasyy viivästymiseen, mutta tuli ihan sellanen kuin olin ajatellutkin. :) Musa on valittu niiden biisien joukosta, joita näyttelypäivänä kehässä soi. Tää biisi kolahti ehkä itsellä parhaiten, vaikka oli paljon muitakin hyviä, arabien liikkeisiin sopivia kappaleita mistä valita.

Vertailun - ja nostalgian - vuoksi, tässä linkki edellisvuoden näyttelyvideoon.

Tässä tämä video siis, kuvapainotteisempi näyttelypostaus on sekin tuloillaan, kun saan sen kuvatulvan käytyä läpi ensin. Toivottavasti jaksatte ootella, samoin näyttelyhevosten omistajat, joilta vielä on saamatta mun ottamat kuvat. Kyllä ne vielä perille löytää! :)Odottelen mielenkiinnolla
mielipiteitä & kommentteja 
videosta/meiningistä/hevosista/mistä vaan!7 kommenttia:

 1. Tuo biisi...:D Saatoin saaha aikaan pienen naururemakan ku tottunu kuulen tämän jossain yökerhossa ja ihmiset repee aina mielettömään huutoon.

  Mutta videon kanssa olit tehny hienoa jälkeä ! Kuolasin muutaman arabin perään tuossa ja oli pakko kattoa vielä toisen kerran putkeen tämä, hienon näköstähän tuo meno tuolla on ollu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Mä en oo aikoihin käyny missään baarintapaisessakaan, kuullu tota vaan radiosta. Innostuin vähän ennen näyttelyitä tosta biisistä ja popittelin sitä välillä itekseni. Sit kun se pärähti soimaan näyttelyissä ja kehään juoksi upeennäkönen arabi. Oh yeah! :D

   Kiitoksia. :) Jep, mua huvitti kanssa, kun tunnistin verkka-alueelta tutun hevosen ennen kehän alkua ja olin et jee kiva et toikin tuli tänne. Kattelin sitä aikani kiinnostuneena, sitten kehään asteli Laurent, (tummanharmaa ori mikä suht alussa näkyy) ja sen jälkeen en nähny mitään muuta hevosta koko kehän aikana. :D Vaikka oon ko. hevosen nähnyt esiintyvän useammin kuin kerran, toiset vaan on niin mielettömän upeita!

   Poista
 2. Anonyymi6/8/13 11:11

  Musta tuo kamala huiskiminen videolla oli jotenkin tosi outoa. Stressaantuneita hevosia ympäri kenttää :s Mutta video oli kyllä oikein hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arabihevoset koulutetaan esiintymään ja mm. tuossa videon alussa huiskiminen johtui siitä, ettei hevonen totellut saamaansa käskyä. Näyttelyraippa on pehmeämpi ja taipuisampi kuin esim. kouluraippa ja päässä olevat muoviläpsyt eivät satuta hevosta, jos tulee tarve huomauttaa jostakin. En usko, että arabi menee rikki myöskään siitä huitomalla komentamisesta, kun rangaistus tulee aiheesta.

   Jos taas pussittamiseen viittasit, se parantaa huomattavasti hevosen liikkeitä ja esiintymistä kehässä, kun saadaan arabi hieman "sähköistymään". Tarkoitus ei ole rääkätä, stressata tai mitään muutakaan, ja oikein koulutettu näyttelyarabi ei stressaannu tilanteesta. Se tietää mitä sen kuuluu tehdä ja tekee parhaansa.

   Näyttelyihin treenaamisesta löytyy paljolti tietoa aiemmassa postauksessa: http://lannennopein.blogspot.fi/2013/07/nayttelyvalmennuskurssi.html

   Poista
  2. Unohdin lisätä, että kohdassa 0:37 on hyvä esimerkki siitä, miten arabilla saattaa keittää hetkellisesti yli hyvin pienestä, mutta kuinka rauhallinen se on heti protestinsa suoritettuaan, ja homma jatkuu kuten aiemminkin. :) Pystyynhyppynsä jälkeen tuo kyseinen tamma ei ainakaan minun silmään näytä stressaantuneelta.

   Poista
 3. Ihana video niin kauniista hevosista!!! :)
  Johanna Kinnari

  VastaaPoista

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)