11. syyskuuta 2012

Perheenlisäystä!

minä & Niilo helmikuussa kun Nipa muutti meille


Meille tulee vauva! Siis kissavauva. Ollaan tätä pitkään mietitty ja nyt lopulta päätettiin (enemmän kyllä minun kuin Kimmon haluamisen perusteella) että otetaan toinen kissa. :)

Syy: kissa on laumaeläin. Niilo on elänyt elämänsä ensimmäiset 7,5 vuotta sekalaisessa laumassa (6 ihmistä, toinen kissa, 1-2 koiraa ja välillä oli kanikin) eikä ole siis joutunut olemaan hetkeäkään yksin, ellei itse niin halua. Nyt meillä se joutuu välillä olemaan jopa vuorokauden yksin tyhjässä asunnossa ja kun me tullaan kotiin, seuraa puoli tuntia hätäistä maukumista, perässä juoksentelua, seinille hyppimistä ja mattojen riepottelua jne. Okei, ehkä vähän liioittelin. Reaktio vaihtelee vähän sen mukaan miten kauan on oltu pois. Koulupäivän jälkeen se ei välttämättä jaksa edes raahautua ovelle vastaan, yksinäisen yön jälkeen vastaanotto muistuttaa enemmän tuota edellä mainittua. 

Joka tapauksessa Niilo on nyt saamassa leikkikaverin, joka pitäisi sen kiireisenä silloin kun me itse ollaan kiireisiä: koulussa, töissä, harrastuksissa jne. Ja tuohan se iloa meidän kaikkien elämään. :) Kissanpentukuume yllättää mut silloin tällöin, mutta tärkein syy tällä kertaa on juuri se, että haluan Niilon olevan onnellinen. Uskon, että toisesta kissasta olisi apua.

Maanantaina mennään katsomaan Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistyksen kissanpentuja. MUOKS. Mennään perjantaina Viikin löytöeläintalolle katsomaan pentuja, jotka on ens viikolla luovutusikäisiä. Toivottavasti siis ensi viikolla meitä on neljä, ja laittelen sit heti kuvia! :) 

9 kommenttia:

 1. Oi ihanaa!! Haluun nähä sen sitten joku päivä! Jeee oon kikseissä :) toi alotus "me saadaan vauva!" oli aluks järkyttävä :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuu vaan joku päivä kattoo kuhan se on kotiutunut. :) Hahah, se saattoi olla tarkoituskin.. :--D

   Poista
  2. Änkeen Katjan mukaan joskus ;) Ja hyvin onnistuit Hanna! :DD

   Poista
 2. Apua joo, mietin että jos nyt kihloihin ensinn! :D sitten vasta oivalsin. Hitsi, kun ne torstain poikaset meni alta, mutta maanantaina sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitä sitä turhaa... ;D Jeps, toivottavasti sillon nappais!

   Poista
 3. Öh, onks kissa laumaeläin? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan ne nyt ihan surkeita yksinään. :c Itsenäisiä kyllä halutessaan, ainakin toi meidän Nipa on laumaeläin. :)

   Poista
 4. Aa, jes, te siis tosiaan meette kattomaan ja haette sen kissavauvan! : )) Hypähin ilosta ku luin ton otsikon, ei järkyttäny mua aivan samalla tavalla mitä ehkä muita :--D Sitte mahd. pian niitä kuvia ja piiitkät sepustukset kuin ihana vauva se on! (siis mulla ei ainakaan oo mitään pentukuumetta kanskaan tai mitään..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, osasit varautua. :D (Toisin kuin systeri joka kyllä tiesi hankkeesta... :) Joo kuvia aion ottaa miljoona et on jotain kateltavaa pentuajoilta sit myöhemmin. Ja kun vielä on valosampia kelejä!

   Poista

Kommentit ja kehitysideat otetaan aina ilolla vastaan! :)